Tänään en sitten ookkaan oikeen saanu mitään aikaseks, oon vaan kuunnellu musaa ja lukenu Baskervillen koiran loppuun. Ei siinä menny ku pari tuntia, kun kuuntelin Humanoidia samalla ;> Ja sitten oon vähän pyöriskelly foorumeilla tänään vähän sekalaisilla sivustoilla, tekemisen puutteessa.

Viime ilta oli kyllä ihan uskomaton, löysin Tokio Hotel.fi:n foorumilta kerrassaan ihanan ficin. Itkin liikutuksesta sitä lukiessani, se oli niin koskettava. Olihan siinä iloisiakin asioita, jotka herätti mussa voimakkaita tunteita, mutta ne surulliset oli aivan ihania. En ole ikinä ennen löytänyt yhtä koskettavaa, yhtä kaunista tekstiä. Edelleen mietin sen tapahtumia, mietin jos se olisikin loppunut toisin, mutta jos se olisi teksti ei olisi olut niin valloittavaa. On kerrassaan uskomatonta kuinka joku voi saada niin kaunista tekstiä aikaan.

On kyllä vähän hävettävä itseäni nyt, olisi jo ajat sitten pitänyt kirjoittaa esitelmä Suomen päihdelaeista valmiiksi. Mutta enään en voi sille mitään, se on edelleen kesken ja mun vaan pitää kirjoittaa se loppuun viikon aikana. Kunhan koulu vaan antais myöten vähän enemmän, olisi paljon helpompaa. Jos olisin edes kirjoittanu omia tarinoita tän kaiken ajan, hävettäisi vähemmän, mutta mä vaan oleskelin niillä foorumeilla ja luin ja kommailin tarinoita. Että osaan olla tyhmä -.-